FİRMA DETAYLARI

Tiba Taahhüt

 Konya / Merkez

Konya şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Tiba Taahhüt firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Kazım Dalgıç
Tel:0(332)2902929
Cep:0(532)2502110
Fax:0(332)2902929
3.93
Paylaş
Web:www.tibataahhut.com.tr
Adres:Babalık Mahallesi Metehan Caddesi Yapıcı İş Merkezi No:29/157 Merkez / Konya

 

TİBA TAAHHÜT, Tesis Yönetimi ve İşletimi, Teknik Bakım, Personel Yönetimi, Bahçe-Peyzaj, Endüstriyel Temizlik hizmetlerine kadar uzanan geniş bir hizmet ağına sahiptir.

 

TİBA TAAHHÜT, tüm hizmetlerinde öncelikle müşteri ihtiyaçlarını analiz edip, her bir müşterinin özel yapısı, gereksinimleri ve taleplerini de göz önünde bulundurarak planlamalar ve organizasyonlar yaparak hizmet çözümleri üretir.

 

TİBA TAAHHÜT,otomotiv sektöründen, gıda sektörüne, sağlık sektöründen finans sektörüne, tekstil sektöründen elektronik sektörüne kadar uzanan geniş bir müşteri portföyüne sahiptir.

 

TİBA TAAHHÜT olarak, uzun yıllara dayanan tecrübemiz, üstün teknolojiye sahip teknik donanım, eğitimi ve motivasyonu yüksek personelimiz ile yeni yöntemler geliştirerek, müşterilerimize çözüm sunmaktan ve onlara yüksek kalitede hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bizim, müşterilerimize sağlamış olduğumuz hizmet çeşitliliğimiz, profesyonelliğimiz ve yüksek hizmet kalitemiz müşterilerimizin grubumuza güvenini sağlamıştır.

 

TİBA TAAHHÜT’ün uzun yıllara dayanan tecrübesi, üstün teknolojiye sahip makine ve ekipman parkı, profesyonel kadrosu ile müşteri memnuniyeti odaklılığı, tüm hizmetlerimizde bulacağınız kalitenin garantisidir.