FİRMA DETAYLARI

Albayrak Temizlik

 Kırıkkale / Merkez

Kırıkkale şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Albayrak Temizlik firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Ramazan Albayrak
Tel:0(318)2246746
Cep:0(542)4356385
3.59
Paylaş
Web:albayrak-halkla-iliskiler-organizasyon-aracilik-ve.ticiz.com/
Adres:ZAFER CD. ATASAY İŞH. NO:6/22 Merkez / Kırıkkale

FİRMAMIZIN HİZMETLERİNİ  GÖRMEK İÇİN ARAMA MOTURUNA  ALBAYRAK HALKLA İLİŞKİLER KIRIKKALE YAZARAK  VEYA (  http://albayrak-halkla-iliskiler-organizasyon-aracilik-ve.ticiz.com/)  BURADA YAZILI LİNKİ TIKLAYARAK    HİZMET ALANLARIMIZ HAKKINDA BİLGİ EDİNEBİLİR  VE BİZİMLE İLETİŞİM SAĞLAYABİLİRSİNİZ. HİZMETLERİMİZ İŞİNİN EHLİ GÜLERYÜZLÜ PERSONELİMİZCE EV VE İNŞAAT SONRASI İNCE  TEMİZLİĞİ, KAPICILIK HİZMETİ GÜNDELİK EV OFİS TEMİZLİĞİ VESAİR HİZMETLERİDİR.  ÖZELLİKLE 6331 SAYILI İŞ GÜVENLİĞİ YASASI VE RİSK ANALİZİ DENETİMLERİ APARTMANLARIN KAPICI İHTİYACINI ARTIK KENDİ BÜNYESİNDE GİDERMESİNE MÜSADE ETMEYECEK KADAR AĞIR PARA CEZALARI UYGULAMAYA SEBEP OLMASI ARTIK BU HİZMETİN PROFESYONEL HİZMET VEREN FİRMAMIZDAN ALINMASI GEREĞİNİ ORTAYA KOYMAKTADIR.  ÖZELLİK KAT SAKİNLERİNİN DİKKATİNE  ÖNEMLE OKUYUN. 

RİSK ANALIZI DENETİMLERİ BAŞLADI DİKKAT EDİN

Apartman ve İşyerlerine ceza trafiği hızlandı.

O kadar hızlandı ki insanlar ne olduğunu karıştırmaya başladılar. Cezalardan bazıları, (örneğin risk değerlendirmesi) 30 Aralık 2012 itibariyle yürürlüğe girdi. Bazı cezalar ise aşamalı olarak 30 Aralık 2012, 30.6.2013 ve 30.6.2014 tarihlerinde yürürlüğe girdi ya da girecek.

Gelen yükümlülüklerden biri diğeri ile karıştırılıyor.Ceza trafiği daha fazla karışmadan, önemli olanları kısaca özetleyelim.

HEKİM VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI

İşçi çalıştıran tüm işyerleri (apartmanlar dahil) iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve diğer sağlık personeli (hemşire) çalıştıracaklar ya da bu hizmetin tamamını veya bir kısmını “ortak sağlık ve güvenlik birimlerinden” hizmet olarak alacaklar.

Bu uygulama;

* Çalışan sayısı 50’nin üzerinde olan işyerlerinde 30 Aralık 2012 tarihi itibariyle başladı.

* Çalışan sayısı 50’nin altında olan “tehlikeli ve çok tehlikeli” sınıftaki işyerlerinde, 30 Haziran 2013 tarihinden itibaren başlayacak.

* Kamu kurumları ile çalışan sayısı 50’nin altında olan (apartmanlar dahil) “az tehlikeli” işyerlerinde, 30 Haziran 2014 tarihinden itibaren başlayacak.

Yukarıda belirtilen kişilerin istihdam edilmemesi ya da dışarıdan hizmet olarak satın alınmaması halinde “her ay için 12.500 lira” idari para cezası kesilecek.

Cezanın tutarı, yıllık bazda 150 bin lira olacak.

RİSK DEĞERLENDİRMESİ

Çok kişi, “risk değerlendirmesi” ile ilgili uygulamanın başladığının farkında bile değil!

Oysa bu uygulama 30 Aralık 2012 tarihi itibariyle başladı.

Kapıcı çalıştıran tüm apartmanlar ile işçi çalıştıran tüm işyerlerinin, geçtiğimiz Ocak ayında “risk değerlendirmesi” yaptırmaları gerekiyordu.

Bu yükümlülük, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile getirildi. Nasıl yapılacağı da 29 Aralık 2012 Tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelikle açıklandı.

Risk değerlendirmesi yapılmayan işyerlerine (apartmanlar dahil) “Ocak ayı için 3.234 lira” ceza kesilecek. Bu ceza “Şubat ayı için 4.851 lira” olarak uygulanacak.

Mart ve izleyen aylarda da yaptırmayanlar için “ceza taksimetresi” her ay için 4.851 lira olarak çalışacak ve ceza tutarı 2013 sonunda 56.595 liraya ulaşabilecek.

Görüldüğü gibi olay ciddi..

Apartman sakinlerinin, gelen cezanın ev sahiplerine bölüştürülmesi sonucu ortaya çıkacak, kişi başına 1-2 bin lira cezayı ödemeleri zor olacak.



 

 

EĞİTİM VERMEYENE CEZA

30 Aralık 2012 itibariyle yürürlüğe giren bir uygulama da eğitimle ilgili…

İşverenlerin, çalışanları “iş sağlığı ve güvenliği” konusunda eğitmeyen işverene, her bir çalışan için 1.078 TL idari para cezası kesilecek.

Buna göre,

10 işçi çalıştırana 10.780 TL, 100 işçi çalıştırana 107.800 TL ceza kesilebilecek.

Bu eğitimlerden birincisi çalışma hayatı ile ilgili mevzuat ve çalışanların sorumluluklarının anlatıldığı konulardan oluşmakta. İkincisi sağlık konu başlığı altında meslek hastalıkları, ilk yardım ve kurtarma konuları. Üçüncü eğitim konusu da, teknik konular başlığı altında kimyasal ve fiziksel risk etmenleri, ekranlı araçlarla çalışma gibi konular.

İşverenler bu eğitimleri ticari faaliyet yapan ortak sağlık güvenlik birimlerinden, iş sağlığı güvenliği uzmanlığı veya işyeri hekimliği eğitim kurumlarından, kamu kurum ve kuruluşlarından, işçi ve işveren sendikalarından, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarından alabilecekler.

                      NEDEN ALBAYRAK TEMİZLİK ? 

               Apartman temizliği çok önemlidir. Apartmanlarda günde onlarca insanın kullandığı asansör kapıları, merdiven korkulukları, ziller zamanla yüzlerce mikrop barındırılar. Bir çok hastalığa yol açarlar.    ALBAYRAK HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON ARACILIK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ  apartmanınızın temizliğini özenle yapar.

Apartman - Site temizliği nedir, nasıl yapılır
Belli bir saatte Günlük çöpler alınır.
Merdivenler, çamaşır suyu ve deterjan ile hijyenik olarak yıkanır, ve paspaslanır.
Merdiven, boşluk camları, dış kapı ve camlarının silinir.
Varsa, asansörler temizlenir.
Posta Kutuları, kapı zilleri ve butonlar silinir.
Apartman Korkulukları silinir.
Apartman dış kapı önü mıntıka temizlenir.
Apartmandaki örümcek ağları alınır.
Apartman her temizlikte komple parfümlenir.
Apartman temizliğinde kullanılacak tüm malzeme firmamız tarafından karşılanacaktır.
Ekiplerimiz, deneyimli personellerdir.



          ALBAYRAK HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON ARACILIK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ olarak uzman personelimiz ve profesyonel ekipmanlarımızla hizmet vermekteyiz. Cam temizliğinde fiberoptik bezler ve bazik temizleyici maddeler kullanılmaktadır, bu sayede temizlenen camlarda tortu ve iz kalmamaktadır. Cam temizliği konusunda bizlerden destek alabilirsiniz.

 

EV TEMİZLİĞİ                           :

                Evinizin temizliği için bizi tercih etmeniz durumunda.Personellerimiz tavandan zemine duvardan camlara kadar el değmedik yer kalmayacak şekilde,tertemiz ,dezenfekte edilmiş ve mikropsuz (anahtar teslim)işlerini titizlik ile ev temizliği hizmetlerini yerine getirir.

                  Ev Temizliği hizmetimiz mesken durumuna göre;Dayalı-döşeli (eşyalı) ev temizliği / daire temizliği , inşaat sonrası daire / ev temizliği , tadilat sonrası ev temizliği ve boş daire / ev temizliği olmak üzere birkaç çeşittir.Ayrıca yangın sonrası ev temizliği , su ve sel baskını sonrası ev temizlik hizmeti için firmamızdan hizmet talebinde bulunabilirsiniz…

                 ALBAYRAK HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON ARACILIK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ    firmamız  evinizi çiçek gibi yapıyor. Tuvaleti,banyoyu,mutfağı,zeminleri,camları,çerçeveleri ve ilgili alandaki tüm yerleri temizliyor.

 İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK  :

                    İnşaat sonrası temizlik  alanında  hizmet  veren  ve profesyonel  bir, Temizlik  Firması, tarafından  arzu  ettiğiniz ve  beklentilerinize  cevap  verecek  bir  firma  arıyorsanız doğru adrestesiniz, Kaba  ve ince inşaat  temizliği  firması,  tarafından sizlere sunduğumuz hizmetler arasında inşaat temizliği, firmamızın  sektördeki rakipsiz ve hizmet kalitesi yüksek ve tam anlamıyla  arzu ettiğiniz bir temizlik hizmeti sunmaktayız,

İLAÇLAMA HİZMETİ                 :

                   Firmamız evlerin, apartmanların, işyerlerinin bit, pire, haşerat ve kemirgenlerin vereceği sağlıksız koşulları ve hastalıkların yayılmasını belli bir ücret karşığılında ilaçlama hizmetinide yaparak önlemektedir.

Not : Daha fazla bilgi için bizimle  irtibata geçiniz.   0542 435 63 85   - 0318 224 67 46