FİRMA DETAYLARI

Kütahya temizlik ve genel temizlik ürünleri pazarlama

 Kütahya / Merkez

Kütahya şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Kütahya temizlik ve genel temizlik ürünleri pazarlama firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Salih Çınar
Tel:0(530)3707451
Cep:0(530)3707451
Fax:0(274)2318987
3.79
Paylaş
Web:kutahyatemizlik.web.tr
Adres:fuat paşa mahallesi bursa sokak numara 12 kütahya Merkez / Kütahya

Kombi ve kalorifer peteklerinizi sökmeden temizleyen firmamız, ısıtma sisteminizden daha yüksek verimle ve dolayısıyla daha ekonomik bir şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Özel kimyasal ve yıkama cihazları kullanarak verdiğimiz petek temizleme hizmetlerimiz, rutin aralıklarla yapılması gereken bu bakım işlemini zahmetsiz bir hale getirmektedir. Petek temizleme fiyatları ile ilgili kaygılanmanızı da gerektirmeyen son derece makul fiyat seçenekleri sunmakta, kış boyunca yakıt faturalarını dert etmeden rahatça ısınmanıza yardımcı olmaktayız.

Modern cihazlardan yararlanan deneyimli ekiplerimiz ev ve işyerinizdeki petekleri tek tek söküp takmakla uğraşmak yerine, dakikalar içinde petek temizliği işlemine başlamaktadır. Petek temizleme fiyatları ile bütçenizi düşünen firmamız, pratik uygulamalarıyla peteklerinizi size en az zahmeti verecek şekilde temizliyor. Kombi ve kalorifer sistemleri mekanı ısıtmak için şebeke suyunu kullanır ve artık herkes tarafından bilindiği üzere şebeke sularında yoğun miktarda kireç vardır. Şebeke suyundaki bu kireç tesisatta dolaşırken peteklerin içinde birikme yapmakta, diğer maddelerse petek içlerinde balçıklaşmaya sebep olmaktadır. Bu durum zamanla kombi ya da kaloriferiniz çok yüksek performansla çalışırken bile peteklerinizin yeterince ısınamamasına yol açar.

Kış boyunca gereksiz yere daha fazla yakıt ve doğalgaz harcamanıza karşın dilediğiniz gibi, konforlu bir şekilde ısınamıyorsanız profesyonel çözümlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçmeniz zamanı gelmiş demektir. Yakıt sarfiyatında hatırı sayılır oranda tasarruf imkanı sunan petek temizleme fiyatları ile bütçenizi zorlamanıza gerek kalmadan ısıtma sisteminizden yüksek verim almanızı sağlar. DAİRE,BÜRO,OKUL,FABRİKA, MAĞAZA, YURT,DERSHANE,CAMİ,İNŞAAT SONRASI DAİRE TEMİZLİK ÖZEL VE KAMU BİNA TEMİZLİKLERİ,APARTMAN VE SİTELERİN GÜNLÜK DAİRE ÇÖPLERİNİN TOPLANMASI ,MERDİVEN VE ÇEVRE TEMİZLİK HİZMETLERİNİ VERMEKTEYİZ FİRMAMIZ TEMİZLİK HİZMETLERİNDE HIJJENİK KALİTELİ TEMİZLİK MEDDELERİ KULLANIR