FİRMA DETAYLARI

Nur Temizlik Danışmalığı

 Aksaray / Merkez

Aksaray şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Nur Temizlik Danışmalığı firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Sevgi Nur Bayraktar
Tel:0(539)8243168
Cep:0(539)8243168
3.4
Paylaş
Web:www.aksaraynurtemizlik.com
Adres:VEYBİ BEY CAD US İŞHANI KAT. 1 NO: 53 Merkez / Aksaray

Günlükçü temizlikçi kadın arkadaşlar,
Evlerinizi temizlemek belli bir düzene sokmak için NUR TEMİZLİK bünyesinde bulunmaktadır.
Yıllardır bu işi yapan ve işin her detayını öğrenmiş olan bu hanımlar işlerini profesyonellik seviyesinde yapmaktadırlar. Profesyonel seviyede sunulan bu temizlik ise müşterilerimiz tarafından büyük ilgi görmektedir.
Günlükçü temizlikçi kadın elemanlarımız evinize ve ya ...ofisinize sizin belirlediğiniz gün ve saatte sizin özel belirlediğiniz çok dikkat edilmesi gereken hususları iyice anladıktan sonra en detaylı ve en kısa sürede işi yapmaktadır.

Öncelikle bu güveni kazanmakta bizim için çok büyük bir önem arz etmektedir. Zamanımızda kimse kimseye evini emanet edemezken biz size bunun garantisini sonuna kadar sunmaktayız.

Sonuna kadar güvenerek evlerinizi açtığınız günlükçü temizlikçi kadın arkadaşlar bu güveni boşa çıkartmayacaklardır.

Temizlik hususunda ise aşırı titiz bir şekilde tüm evinizi yada ofisinizi düzene sokarak beğeninizi kazanmayı amaçlamaktayız.

Eğer sizde günlükçü temizlikçi kadın arıyorsanız, işinin en iyisi olsun her şeyi bilsin diliyorsanız, tüm bunları uygun fiyatlara yapsın cebimizi de yakmasın istiyorsanız Profesyonel arkadaşlarımız evinizi ve ya ofisinizi hep o istediğiniz temiz ortama dönüştürsün. İrtibat numaramız 0539 824 3168 NUR TEMİZLİK & EMLAK DANIŞMANLIĞI 0545 342 4020