FİRMA DETAYLARI

Piras Group Tesis Yönetimi

 İstanbul Avrupa / Şişli

İstanbul Avrupa şehrinin Şişli ilçesinde faaliyet gösteren Piras Group Tesis Yönetimi firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Ahmet Şahin
Tel:0(212)2132211
Cep:0(543)2193988
Fax:0(212)3102901
3.82
Paylaş
Web:www.pirasgroup.com
Adres:Perpa Okmeydanı Şişli / İstanbul Avrupa

PİRAS olarak bizler ;Güvenlik ,Bina yönetimi, Gözetim, Danışmanlık, Genel Temizlik, İnşaat Sonu Temizliği, Peyzaj, İlaçlama ve bakımını konularında faaliyet göstermekteyiz.  Firmamız aynı zamanda başta Amerika olmak üzere Avrupa’nın birçok yerinde tam donanımlı ofis ve toplantı salonları kiralama işi yapmaktadır.

                                                                                 

Piras A.Ş. günümüzde Toplam Kalite Yönetimi (Total Quality Management) anlayışı ile yönetilen ve bünyesinde tecrübeli, uzman ve teknik personel istihdam eden bir hizmet firmasıdır.

 

Bina yönetiminde, merkezi yönetimin amacı bir yanda gayri menkullerin değerini koruyacak teknik gereklilikleri yerine getirmek diğer yandan, mülk sahibi ve kiracılara bütçe yönetiminden posta dağıtımına, yeşil alan bakımından temizliğe kadar tüm konularda hizmet vermektir.

 

 

Bina yönetimi alışıla gelmiş yöntemlerin aksine PİRAS Grup’un sahip olduğu DENETLEME-KONTROL-RAPORLAMA servisini Know-How ile birleştirerek Türkiye’de hizmete sunmuştur.