FİRMA DETAYLARI

Adıyaman Temizlik

 Adıyaman / Merkez

Adıyaman şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Adıyaman Temizlik firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Mete Atlı
Tel:0(546)2035122
Cep:0(546)2035122
3.3
Paylaş
Web:www.guvenellertemizlik.com/
Adres:Zümrüt Apt Altı Merkez / Adıyaman
Hizmetler

 

Temizlik Hizmetleri alanında kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı esnek çalışmalar yapan firmamız, sizlere daha güzel temizlik hizmetleri verebilmek adına her geçen gün gelişimini sürdürmektedir. İstanbul Temizlik Hizmetleri veren firmalar arasında seçkin bir konumda bulunan firmamızdan genel temizlik hizmetleri ile temizlik hizmetleri personeli temini konularında yardım alabilirsiniz.

 

Ev Temizliği

Ev temizliği konusunda özellikle çalışan ailelerin en büyük yardımcısı olan firmamız, evinizin size ait özel bir alan olduğu düşüncesini esas alarak titiz, saygılı, hiyjenik ve güleryüzlü hizmet odaklı çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Ofis Temizliği

Detaylı Ofis Temizlik Hizmetlerinde ve periyodik temizlik hizmetlerinde firmamızdan sizlere özel çalışma planı hazırlamasını isteyebilirsiniz. Ekibimiz dilediğiniz çalışma şekline uyum sağlayacak, böylece hem zamandan hem de maddi açıdan tasarruf edeceksiniz.

 

İnşaat Sonrası Temizlik

Temizlik hizmetleri arasında en çok tercih edilen inşaat temizlikleri için kullanılan özel malzemeler sayesinde meskeninizde inşaat atığı kalmadan rahatça yaşamanın konforunu tadacaksınız. Firmamız toplu konut temizliklerinde de hizmet vermektedir.

 

Dış Cephe Cam Temizliği

Dış Cephe Temizlik Şirketi arayışında olan kurumlar için en büyük yardımcınız olarak tüm güvenlik önlemlerini alarak, çalıştırdığımız sgk’lı profesyonel camcılarımız sayesinde gözünüz arkanızda kalmayacak. Binanızın yapısına göre vinçle veya dağcı yöntemleri kullanılarak temizlik işlemleri tamamlanmaktadır.

 

Villa Temizliği

Villa temizlik şirketleri arasında güvenilir yapısıyla ön plana çıkan firmamız villa, yalı, köşk temizliği hizmetleri sunmaktadır. Bitirilmesini istediğiniz zamana göre 3-10 arası personellerimiz sizlere en güzel şekilde hizmet verecektir.