FİRMA DETAYLARI

Sağlam Temizlik

 Aydın / İncirliova

Aydın şehrinin İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren Sağlam Temizlik firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Mehmet Sağlam
Tel:0(534)3427009
3.59
Paylaş
Adres:incirliova hurrıyet mahallesi hastane caddesi no:5 AYDIN İncirliova İncirliova / Aydın

 2007 yılından beri falliyetlerine Saglam Temizlikolarak devam etmektedir.Saglam Temizlik, sektörde lider olmayı ve siz müşterilerin takdirine kazanmayı başarmış, hizmet kalitesinden ödün vermeyen, 

konusunda profesyonel çözümler üreten bir Temizlik şirketidir.
Sağlam Temizlik, Aydın firması olup, Aydın ili ve Ege bölgesinde  sektöründeki çözümlerinde sektöründe tartışılmaz bir liderdir. Kullandığı teknoloji ve yetişmiş insan kaynakları sayesinde rakiplerine göre çok daha iyi hizmeti daha uygun ve değişken maliyet hesabına dayalı olarak hizmet sağlamaktadır.
Saglam Temizlik, birçok kuruluş için en önemli sorun olan  hizmet elemanı gereksinimini ortadan kaldırmış ve müşterisine
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"sadece isteyin\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" diyebilecek bir yapıya ulaşmaya başarmıştır.
Bizler Saglam Temizlik olarak, müşterilerimize güvenilir, üstün kaliteli ve artı değerleri olan hizmet vermeye, sosyal ve fiziksel çevreye özenle korumaya, çalışanlarımızın ve bizle çalışanların gurur duyduğu bir şirket olmaya kararlıyız.