FİRMA DETAYLARI

Mega Temizlik

 Aksaray / Merkez

Aksaray şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Mega Temizlik firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:İlhan Özata
Tel:0(382)2123026
Cep:0(546)6707468
3.3
Paylaş
Adres:efor iş merkezi Merkez / Aksaray

OFİS TEMİZLİĞİ - BÜRO TEMİZLİĞİ

Ofis temizliğinde SGK’lı profesyonel ve güvenilir personellerimiz ile hizmetinizdeyiz.
MEGA Temizlik firması olarak ofis temizliği konusunda periyodik ve genel ofis temizliği olmak üzere iki çeşit temizlik hizmeti sunmaktayız.. 


Periyodik Ofis Temizliği : 
Periyodik ofis temizliğinde belirlenen günlerde ofisin büyüklüğüne göre yeterli personel sayısı ile ister malzemeli ister malzemesiz olarak aynı personellerle hizmet vermekteyiz.

Ofis Genel Temizliği :
Ofisinizin genel temizliğinde malzemeler ve ekipmanlar firmamız tarafından getirilmektedir. İşinde uzman personellerimiz ile detaylı ofis temizliği yapılmaktadır. 

 
İNŞAAT VE TADİLAT TEMİZLİĞİ

İnşaat ve tadilat sonrası temizlik işlinde gezici ekiplerimiz temizlikte kullanacakları tüm makine ve ekipmanları yanlarında getirmektedirler. Böylelikle müşterilerimiz her hangi bir temizlik malzemesi tedarikiyle uğraşmamış olurlar. 
Ekiplerimiz inşaat veya tadilat sonrası temizlik yapılacak mekanda cam ve çerçevelerde koruyucu folyolar var ise söküp çerçeveleri silmekte cam üzerindeki boya ve harç kalıntılarını cam kazıma aparatıyla çıkarmaktadırlar. Dolap içleri ve çekmeceler temizlenip fayans kaplı duvarlar yıkanmaktadır.Islak zeminler yer kazıma aparatıyla boya , alçı ve harç kalıntılarından arındırılarak vakum makinesiyle yıkanmaktadır. Parke kaplı alanlar uygun malzemeler ile üzerindeki inşaat kalıntılarından arındırılarak nemli bir şekilde silinmektedir. İnşaat temizliğinde ve tadilat temizliğinde uygun temizlik malzemesiyle temizlik yapılmalıdır. Tecrübesi ve acemi personel ile yapılan temizliklerde telafisi olmayan zararlara yol açabilir. 

AKSARAY temizlik şirketleri arasında doğru adres MEGA TEMİZLİK HİZMETLERİ...