FİRMA DETAYLARI

Abone Grup Temizlik

 İstanbul Avrupa / Fatih

İstanbul Avrupa şehrinin Fatih ilçesinde faaliyet gösteren Abone Grup Temizlik firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Ali Yazici
Tel:0(544)6227461
Cep:0(544)6227461
3.92
Paylaş
Web:www.abonegrouptemizlik.com/
Adres:Aksaray Mah. Cerrahpaşa Cad. No:7 Daire:17 Yusufpaşa Fatih / İstanbul Avrupa

Hizmetlerimiz

Ofis Temizliği

 Son zamanlar da bir çok işletme ofislerinin temizliğini dışarıdan aldığı profosyonel yardımla yaptırmaktadır çünkü işletmelere sunduğumuz temizlik hizmeti planı ile hem ucuz maliyetler hem de kaliteli yaşam alanları sunmaktayız. Özellikle akşam saatlarinde başlayan temizlik hizmetleri ile çalışan personeller sabah iş yerlerine geldiklerinde temiz bir ortam bulup işlerinde daha verimli çalışmaktadırlar. Ayrıca isteğe göre haftasonu bir tam gün işletmelere yaptığımız genel temizlik ile dediğimiz gibi hem maliyetli hem de çok sağlıklı çalışma ortamı sunmaktayız.
 

    İnşaat Temizliği

 Büyük inşaat firmalarının inşaat yapımından itibaren tercih ettiği temizlik hizmetidir, hem inşaatın hızlı bitmesini hem de çevreye güzel bir görünüm vermesini sağlamaktadır. İnşaatta çalışacak temizlik personeli için bir çok yasal prosedür gerekmektedir, bunlar iş yeri hekimleri tarafından tarafından düzenlenip işletmemizin hazırlayıp inşaat firmalarına sunduğu eksiksiz prosedür ile personellerimiz çalışmaya başlamaktadır.
 

    Dış Cephe Temizliği

Bir çok işletmenin vitrinini oluşturan dış cephelerinde bulunan cam ve diğer özel malzemelerin temizliği uzmanlık gerektirmektedir. Kadromuzda daimi bulundurduğumuz uzmanlarımız ile size uygun temizlik hizmetlerini vaad ettiğimiz zaman dilimlerinde sunmaktayız.
 

   İnşaat Sonrası Temizlik

İnşaatınızın bitiminden hemen sonra size dairenizi anahtar teslim şeklinde temizlik yaparak teslim ettiğimiz yaşam alanınızı, bu temizlikte dip bucak temizlik yaptığımızdan güvenli bir şekide yeni evinizde yaşamaya başlayabilirsiniz.
 

   Yangın Sonrası Temizlik

Uzmanlık isteyen bir temizlik çeşiti olup yangın sonrası temizlikte dikkat edilmesi gereken noktalardan biri temizlenen ekipmanlara zarar vermemektir. Daha sonra yapılan temizlikte kullanılacak kimyasalar çok önemlidir eğer bu kimyasal maddeler kullanılmazsa yapılan temizlik boşa gidecektir bu ekipmanlar kısa bir süre sonra hiç temizlik yapılmamış gibi eski haline dönecektir. Önce tadilat daha sonra temizlik yapılmalıdır binada bulunan yiyecek ve içecekler kutuda bile olsa sağlığa zararlı olacağı için imha edilmelidir. Yangın sonrası temizliklerde uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz.