FİRMA DETAYLARI

Beyaz Temizlik Edirne

 Edirne / Merkez

Edirne şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Beyaz Temizlik Edirne firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Can Uçan
Tel:0(850)3468921
Cep:0(546)2492122
Fax:0(850)3468921
3.18
Paylaş
Web:www.edirnetemizlikservisi.com
Adres:Eski Sanayi Sitesi 13.Blok No:6 Edirne/Merkez Merkez / Edirne

Ev Temizliği

Kaliteyi ön planda tutan ve güler yüzlü ekibiyle tüm hijyen beklentilerini karşılayacak titizlikle edirne  ev temizliği hizmetleri sunan firmamız, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen temizlik ürünleri kullanmaktadır.

 

Ofis Temizliği

İşyerleri için firmanızın marka değerini yükselten ve müşterileriniz gözündeki itibarınızı en üst seviyeye çıkartacak ofis temizlik hizmetleri sunuyoruz.

 

Cam Temizliği

Ticari işletmeler için kurumsal temizlik hizmetlerinde %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle çalışan İstanbul Temizlik aynı profesyonellikle cam temizliği konusunda da memnuniyet garantili ve cazip fiyatlı hizmetler sunuyor.

 

Villa Temizliği

Temizlik hizmetleriyle tüm müşterilerine memnuniyet garantisi veren Edirne Temizlik, sürekli temizlik personeli başında durmaya ve cep yakan yüksek harcamalar yapmaya gerek kalmadan yaşam alanlarında arzu edilen hijyen ve temizliğe sahip olma fırsatı sunuyor.

 

Zemin Temizliği

Apartman, ofis, alışveriş merkezi, her sektörden ticari işletme ve yaşam alanlarınızın zemin temizliği için şirketimizin profesyonelliğine ve memnuniyet garantili hizmetlerine güvenebilirsiniz.

 

İnşaat Temizliği

Rutin ev ve ofis temizliğine nazaran çok daha yorucu ve özel temizlik ürünleri, ekipmanların kullanımını gerektiren inşaat temizliği konusunda profesyonel ekiplerle hizmet veren  Edirne Temizlik, memnuniyetinizi garanti altına alacak kalitede temizlik hizmetleri sunmaktadır