FİRMA DETAYLARI

Eleman Gönder

 İstanbul Avrupa / Kağıthane

İstanbul Avrupa şehrinin Kağıthane ilçesinde faaliyet gösteren Eleman Gönder firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Mert Farsakoğlu
Tel:0(212)9459620
3.9
Paylaş
Web:s://www.elemangonder.net
Adres:Talatpaşa cad. Budak Sok. No:20 Kağıthane / İstanbul Avrupa

Hizmetlerimiz

 

İstanbul Temizlik Şirketi olarak tüm ihtiyaçlarınıza karşılık veriyoruz.

EV TEMİZLİĞİ

Ev temizliği konusunda çalışan ailelerin kurtarıcısı olarak elemangonder.net profesyonel ekibi ile sizlerin evinizin parçası gibi olacak güler yüzlü personelleri ile temizlik hizmetini sizlere istanbul temizlik şirketi olarak sunmaktadır.

 

OFİS TEMİZLİĞİ

Ofis Temizlik hizmetimiz ile periyodik temizlik hizmetlerinde firmamızdan sizlere özel çalışma planı hazırlamasını isteyebilirsiniz. Ekibimiz dilediğiniz çalışma şekline uyum sağlayacak, böylece hem zamandan hem de maddi açıdan tasarruf edeceksiniz.

 

İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK

Temizlik hizmetleri arasında en çok tercih edilen inşaat temizlikleri için kullanılan özel malzemeler sayesinde meskeninizde inşaat atığı kalmadan rahatça yaşamanın konforunu tadacaksınız. Firmamız toplu konut temizliklerinde de hizmet vermektedir.

 

DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ

Dış Cephe Temizlik Şirketi arayışında olan kurumlar için en büyük yardımcınız olarak tüm güvenlik önlemlerini alarak, çalıştırdığımız sgk’lı profesyonel camcılarımız sayesinde gözünüz arkanızda kalmayacak. Binanızın yapısına göre vinçle veya dağcı yöntemleri kullanılarak temizlik işlemleri tamamlanmaktadır.