FİRMA DETAYLARI

NURSAL TEMİZLİK 0530 380 78 36

 Hatay / Merkez

Hatay şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren NURSAL TEMİZLİK 0530 380 78 36 firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:SALİH NURSAL
Tel:0(530)3807836
Cep:0(530)3807836
3.77
Paylaş
Web:s://plus.google.com/110163864017204380901/posts
Adres:Gmk Bulvr.no:159 Merkez / Hatay

MERSİN ERDEMLİ TEMİZLİK HİZMETLERİ

 0542 218 1699

Ofis Temizliği

KANNAR TEMİZLİK LTD.ŞTİ

 

Ofisiniz'in temizlik ihtiyacı hasıl olmuş olabilircamlar,masalar, bilgisayarlarınız mutfak ve bayoların hijyenik bir konuma getirilmesi için MERSİ TEMİZLİK firması olarak çalıştığınız ortamı çalışma ve hijyen ortamı sağlamayı kendimize gorev arz ediyor ve bilgilendiriyoruz
Eşyalı Ev TemizliğiKANNAR TEMİZLİK LTD.ŞTİ.Ev Temizliği hizmeti konut ve meskenlerin

konumunagöre;eşyalı ev temizliği,boş ev temizliği ve inşaat sonrası ev temizliği / daire temizliği , tadilat sonrası ev temizliği ve boş daire / ev temizliği olmak üzere birkaç çeşittir.

 

Dış Cephe TemizliğiKANNAR TEMİZLİK LTD.ŞTİ.Dış cephe temizliği yapan temizlik şirketimiz arasında

şirketimiz liderliğini korumaktadır.Çok katlı ve giydirme cephe binaların dış cephe temizlik işleri uzman personel ve vinç, plartform, sepet yardımı olmadan temizliği nin yapıla bilinmesi mümkün değildir. Tam bu noktada bizleri aramanız yeterli olacaktır dış cephe bizim işimiz. bu alanda tek kendimizle yarışırızMermer CilalamaKANNAR TEMİZLİK LTD.ŞTİ.Mermer cilalama, mermer parlatma, yer cilalama, zemin

cilalama mermer temizliği, muşamba marley cilası, cilama işlemi bizim firmamız tarafından en iyi ve en kaliteli şekilde yapılmaktadır.
Camii TemizliğiKANNAR TEMİZLİK LTD.ŞTİ.Cami temizliği hizmetlerini en iyi bir şekilde icra

eden MERSİN Temizlik Mersin ve çevresinde cami temizlik hizmeti yapmaktadır bu konuda yardım almak için irtibata geçebilirsiniz.






 
 İnşaat Sonrası TemizlikKANNAR TEMİZLİK LTD.ŞTİ.Evinizde yada işyeriniz'de tadilat yaptınız yada ilk defa

taşınacaksınız dert etmeyin MERSİN TEMİZLİK siz değerli müşterilerimize bu konuda da hizmet vermektedir .